Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

РЕКРЕАТИВНА НАСТАВА

ЗЛАТИБОР 2016.

       Ученици 2/1 са учитељицом Јеленом Величанин и 2/2 са учитељицом Борјанком Дебељак су у периоду од 5.05.2016. до 11.05.2016. боравили на Златибору на рекреативној настави. Били су смештени у одмаралишту „Кедар“ у близини хотела „Палисад“.

Галерија слика

ЗЛАТИБОР 2018.

     Настава у природи за ученике другог разреда реализована је у периоду од 16.  до 22. марта  2018. године. Ученици  и учитељице Марина Златић, Тамара Милорадовић и Драгица Станковић били су смештени у хотелу „Браћа Секулић“. За ученике који нису боравили на Златибору организована је настава у школи. 

   Свакодневне шетње са рекреатором и учитељицама допринеле су да ученици  остваре директан контакт и интеракцију са природним окружењем  и на тај начин боље уоче законитости које важе у природи и схвате значај њене заштите и очувања. Такође су упознали културно-историјске знаменитости и лепоте Златибора. Једна од најзанимљивијих активности била је посета Дино парку. Боравак ученика у природи допринео је и њиховој социјализацији јер су кроз целодневне активности имали прилике да се боље упознају, сарађују и зближе. Подстакнута је, такође, и њихова одговорност и самосталност у обављању  личне хигијене и бриге о себи. Тематске вечери у дискотеци као што су: Ја имам таленат, Маскенбал, Најбоља фризура, Квиз такмичење, Пиџама журка, употпуниле су ученицима боравак на Златибору.

II/1

II/2

II/3