Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
 

 ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА УПИС ДЕТЕТА ВАН ПОДРУЧЈА ШКОЛЕ У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ

 

   У складу са чланом 22. Закона о основама система образовања и васпитања и чланом 55. Закона о основном образовању и васпитању, јединица локалне самоуправе води евиденцију и обавештава школу и родитеље, односно друге законске заступнике, о деци која треба да се упишу у први разред основне школе најкасније до краја фебруара текуће године за наредну школску годину.
   Евидентирање деце врши се у Одељењу друштвених делатности Градске управе. Уколико родитељ, односно други законски заступник, жели да упише дете ван подручја школе којој дете припада према месту становања, мора да поднесе захтев изабраној школи. Родитељ, односно други законски заступник, може да изабере школу у коју ће да упише дете подношењем захтева изабраној школи најкасније до 1. фебруара текуће календарске године у којој се врши упис.
  Захтеви за сагласност се могу преузети овде или у одељењу друштвених делатности Градске управе (зграда Градске управе, први улаз, III спрат, соба 308 А). Захтев за сагласност се подноси у два примерка. Подношење захтева се врши сваког радног дана у секретаријату школе од 8:00 до 13:00 часова.
   Школа ће родитеље обавестити о одлуци по њиховом захтеву за упис детета ван подручја школе у што краћем року.
   Упис деце у први разред школске 2023/2024. године вршиће се од 1. априла 2023. године.

   Добро дошли у ОШ "ЧИБУКОВАЧКИ ПАРТИЗАНИ“!

 ДИРЕКТОР ШКОЛЕ

Катарина Здравковић

За родитеље будућих првака!

    Поштовани родитељи будућих првака,

Представљамо презентацију коју је за вас припремио педагог школе, Ана Милановић. Циљ презентације јесте да вам пружи корисне савете приликом припреме вашег детета за полазак у први разред.

Припрема деце за полазак у школу 2020. године...