Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
 
КУТИЈА ПОВЕРЕЊА
 
  Драги ученици,
  На ваш захтев враћамо „Кутију поверења“ - постављена је у холу школе, код дежурног ученика. То је наше школско сандуче у које можете убацивати поруке и писма са питањима, предлозима, сугестијама, похвалама и жалбама, које мислите да можемо решити. Kутијa поверења пружа могућност вама да учествујете у раду и развоју школе. Ваша питања, предлози похвале и критике нам пуно значе.
  Посебно вас молимо да пријавите било који облик насиља или дискриминације у школи (важни су нам подаци о томе ко је починилац насиља, ко трпи насиље, ко су саучесници, разред и одељење учесника). Све поруке које буду убачене у кутију могу али и не морају бити анонимне.
  Kутију ће отварати педагог школе са представницима Вршњачког тима и ученичког парламента последњег петка у месецу. На ваша питања (која су од општег значаја) и сугестије одговараћемо лично, путем школског сајта, на часовима одељењског старешине и на седницама Ученичког парламента.
  Потрудићемо се да што ефикасније решавамо проблеме и усвајамо добре предлоге. У нади да ће овај вид комуникације допринети да се у нашој школи осећате пријатније и безбедније, срдачно вас поздрављамо!
 
Педагог
Ана Милановић