Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Дан школе 28. 11. 2018.

      Поводом Дана школе 28.11.2018. године, одржана је школска приредба.Чланови драмске секције, хора и ученици млађих разреда припремили су пригодан програм у ком су уживали ученици, наставници и родитељи. Додељене су награде ученицима који су били веома успешни на литерарном и ликовном конкурсу на тему ,, Ширимо радост".  

 

Ширимо радост

 

    Дан школе обележили су и наставници Биљана Љубичић, Анка Драгићевић и Живан Бугарчић са ученицима старијих разреда. Одабрали су најуспешније радове  из предмета Техника и технологија и Техничко и информатичко образовање и поставили изложбу у холу школе.

     Деца су радовима показала о чему маштају, шта воле и колико су талентована. 

Дан школе 28. 11. 2017.

Другарство није птица

     Дана 28. 11. 2017. наша школа прославила је 57 година постојања. Наставници и ученици школе потрудили су се да увеличају овај дан свечаним програмом у фискултурној сали школе, а затим и на сцени Биоскопа „Кварт“. Тема овогодишњег програма била је „Другарство није птица“.

ОШ "Чибуковачки партизани"

Кварт

Дан школе 28. 11. 2015. 

     Поводом  обележавања 55 година постојања наше школе припрељене су два приредбе. Једна је одржана у фискултурној сали школе док је друга изведена у Краљевачком позоришту.  Гост изненађења био је писац за децу Дејан Алексић, а свечани програм затворен је представљањем Монографије школе коју је написао мр Славољуб Васојевић.

ОШ "Чибуковачки партизани"

Краљевачко позориште

Дан школе 28. 11. 2014.

   Поводом Дана школе 28. 11. 2014. године, постављена је изложба дечјих радова у холу наше школе. Изложени предмети су ручни радови деце која су учествовала на такмичењима из Техничког и информатичког образовања. Деца су радовима показала шта воле и колико су талентована. Дан школе је обележен пригодном приредбом и скромном прославом. За наш празник смо припремили и треће издање школског часописа.

Изложба дечјих радова

Дан школе 28. 11. 2013.

    Дан школе је обележен лепом приредбом и скромном прославом. За наш празник смо припремили и школски часопис Небо.