Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Посета Шумарској школи

     Ученици 8. разреда у пратњи нставника Владана Алексића и Снежане Поњавић и ученици Ракетне секције у пратњи наставнице Биљане Љубичић су 19.10.2018. године присуствовали манифестацији поводом Дана Шумарске школе. Програмом манифестације биле су обухваћене изложба у Школском музеју за ловство и риболовство, изложбе у просторијама школе  и разне демонстрације рада машина као и  израда цветних аранжмана .   

Мошо, пчелино чедо

    Ученици и учитељице другог и четвртог разреда, 11. септембра 2017. год, посетили су Народну библиотеку „Стефан Првовенчани“. Погледали су изложбу Мошо, пчелино чедо посвећену дечијем песнику Мошу Одаловићу, овогодишњем добитнику Жичке хрисовуље.  Након студијског вођења кроз изложбу, које је организовала мр Ана Гвозденовић, деца су у инспиративном окружењу песничких и других остварења Моша Одаловића и сама била потакнута на игру маште и стварања. 

Деца на извору здравља

     Дана 14. 4. 2018. године, шест ученика 4/2 са учитељицом Борјанком Дебељак учествовали су у пројекту "Деца на извору здравља" у организацији Града Краљева и домаћинства Оаза мира у власништву Горана Вукићевића. Деца су се такмичила у спортским дисциплинама и ликовном стваралаштву, а пред полазак су награђени дипломама. 

    Дана 15. 4. 2018. године, учитељица Весна Рајевић и ученици 3/3 такође су посетили Оазу мира, учествовали у радионицама и провели пријатан дан у природи.

Оаза мира