Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Новогодишње активности ученичког парламента 2018.

     Четвртак 27. 12. 2018. обележен је као дан посвећен хуманитарној акцији. Ученица Марта Пендић у сарадњи са ученицама 5/2, Анђелом, Софијом, Маром, Емилијом, Јаном и Вањом, припремиле су и извеле представу "Школски сан".  Циљ представе јесте критика недисциплине у школи данас, као и занемаривање у породици.

     Након представе и песме коју су извеле ученице 8/1 Теодора и Сара, организован је новогодишњи маркет на којем су изложене рукотворине наших маштовитих и креативних ученика, као што су новогодишњи кексићи, фигурице Ђорђа Милинковића и рајфови ученица 6/4.  Основна идеја маркета била је прикупљање средстава особама из околине којима је помоћ најпотребнија. Ученички парламент планира још једну хуманитарну акцију у јануару 2019. године. 

     Организована је и приредба на енглеском језику за ученике првог и петог разреда.

Представа "Школски сан"

Новогодишњи маркет

Фер плеј

     Чланови ученичког парламента наше школе  21. 12. 2018. године присуствовали су спортским играма "Фер плеј" које се  традиционално организују у ОШ "Јово Курсула". Ученици наше школе и ОШ "Јово Курсула" планирају заједничке акције и утакмице хуманитарног карактера у наредним месецима.  

Спортске игре

Хуманост и сарадња ученичких парламената

     Ученички парламент наше школе угостио је парламент ОШ "Јово Курсула". Приликом посете школска библиотека дарована је књигом. Одржане су радионице и уговорене заједничке спортско - хуманитарне акције "Фер плеј", Акција ће се одржати у петак 21. децембра 2018. године у ОШ "Јово Курсула" и у петак 28. децембра 2018. године у нашој школи. Циљ је да кроз дружење сакупимо што више новца који ћемо дати у хуманитарне сврхе. 

Атмосфера са радионица