Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Новогодишња чаролија 2017.

    Краљевачко друштво учитеља у сарадњи са Народном библиотеком „Стефан Првовенчани“, традиционално организује новогодишњу изложбу ученичких радова. Свака пријављена школа добија свој кутак за поставку изложбе. Ове године, кутак наше школе уредили су професор ликовне културе Немања Вулевић и библиотекарка Марина Милисављевић.

    Ученички радови који су чинили ову поставку учествовали су на наградном конкурсу „Новогодишња чаролија“. Награде за најлепше дечје радове уручене су на дечјем одељењу Народне библиотеке 28. децембра 2017. године. Том приликом организован је и програм у којем су учествовали ученици наше школе, првог два одељења и три ученице из првог три одељења. Представили смо се ритмиком уз песму „Нова година куца нам пред вратима“, коју изводи хор „Чаролија“. Наша школа је једна од похваљених и награђена је књигом „У свету медведа и лептирова“ Бранка Ћопића. 

Новогодишња приредба I2

    Ученици првог два одељења, поделили су новогодишње радости са родитељима, бакама и декама, тако што су им припремили приредбу 29. децембра 2017. год. Глумили су, рецитовали, певали и играли, а онда је Деда Мраз пролазио поред наше школе и донео по киндер  јаје за сваког ђака, па су радосни отишли са родитељима да чекају новогодишње празнике.